|
|
|
|
||
Recept Garnalenkroketten(± 12-16 stuks)Ingrediėnten:3 dl visbouillon50 gr boter60 gr bloem4 el room1 el peterselie2 tl citroensap1 tl kerrie1 tl peper200 gr gepelde garnalenbloem1 eipaneermeelextra: olie om te frituren
© Janneke's Receptenpagina / Garnalenkroketjes recept - Garnalen recepten, visrecepten
Voorbereiding:Maak visbouillon en zeef deze. Smelt de boter in een pan en roer er de bloem door. 1 minuutje laten garen. De visbouillon onder voortdurend roeren toevoegen en aan de kook brengen. Deze dikke saus 3 minuten laten sudderen. Van het vuur halen, iets af laten koelen en daarna de room, fijngehakte peterselie, citroensap, kerrie, peper en garnalen er doormengen. Minimaal 2 uur in de koelkast zetten.Bereiding:Vorm kroketjes zonder barstjes. Roer het ei los met 1 el water. Haal de kroketjes door de bloem, daarna het ei en dan door het paneermeel . Even laten drogen en nogmaals door het ei en paneermeel halen. Vries ze in .Verhit de frituurolie tot 180°C en bak hierin de garnalenkroketjes goudbruin.Serveer met brood en mosterd.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Vis, Frituren, Invriezen
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|