|
|
|
|
||
Recept Garnalenbeignets(± 30 stuks)Ingrediėnten:90 gr bloem40 gr zelfrijzend bakmeel2 bosuitjes2 el verse peterseliesnufje cayennepeperzout1,8 dl spa rood125 gr hollandse garnaaltjesextra:olie om te frituren
© Janneke's Receptenpagina / Garnalenbeignets recept - Garnalenrecepten, visgerechten
Bereiding:Zeef de bloem en het bakmeel in een kom. Voeg gehakte bosuitjes, gehakte peterselie, cayennepeper en wat zout toe en meng alles goed. Maak een kuiltje, voeg geleidelijk aan het mineraalwater toe en klop alles tot een glad, kwarkdik, beslag. Meng de gekookte en fijngehakte garnalen er goed door.Vul een (frituur)pan voor een derde met olie. Verhit de olie tot 180°C.Bak een 1/2 eetlepel beslag 1-2 minuten, draai de beignets om en bak ze bruin. Neem ze met een schuimspaan uit de pan en laat ze op keukenpapier uitlekken. Serveer ze warm.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Vis, Frituren
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|