Kruidentabel


/ keukentips en trucs

 

 

 

Welke kruiden bij welk gerecht ??:

 

Toepassing:

Aard-
appel
bouil-
lon
ei
gebak
groen-
te
kaas
kip
krui-
den
azijn
krui-
den
boter
kwark
mari-
nade
salade
saus
soep
vlees
vis

Kruiden:

Basilicum

 

 

 

 

X

 

X
X

 

 

 

X
X
X
X
X

Bieslook

X
X
X

 

 

 

 

 

X
X

 

X
X
X
X

 

Dille

X

 

X

 

X

 

X
X

 

X

 

X
X

 

X
X

Dragon

 

 

 

 

X

 

X
X
X

 

 

X
X
X
X
X

Kaneel 

 

 

 

X

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kerriepoeder

 

 

 

 

 

 

X

 

 

X

 

 

X
X
X
X

Kervel

 

 

 

 

X

 

X

 

X

 

 

X
X
X
X
X

Knoflookpoeder

 

X

 

 

X
X
X

 

X
X
X
X
X
X
X
X

Kruidnagel

 

 

 

X
X

 

 

X

 

 

X

 

 

 

X
X

Lavas (maggi)

 

X

 

 

X

 

X

 

X

 

 

X
X

 

X
X

Laurier

 

X

 

 

X

 

X

 

X

 

X

 

 

X
X
X

Marjolein

X

 

 

 

X

 

X

 

X

 

 

 

X

 

X

 

Mierikswortel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

X

 

X
X

 

X
X

Mosterdzaad

 

 

 

 

 

 

 

X

 

 

X

 

 

 

X

 

Nootmuskaat

X
X
X
X
X
X
X

 

 

 

 

X

 

X
X
X

Paprikapoeder

X
X
X

 

X
X
X

 

X
X

 

X
X
X
X
X

Peterselie

X
X
X

 

X
X
X

 

X
X
X
X
X
X
X
X

Peper

X
X
X

 

 

X
X
X
X

 

X

 

X
X
X
X

Rozemarijn

X

 

X

 

X

 

X

 

 

 

 

X
X
X
X
X

Selderij

 

X

 

 

 

 

X

 

 

X
X
X
X
X
X
X

Ui

X
X

 

 

X
X
X

 

X
X
X
X
X
X
X
X

Venkel 

 

 

 

X

 

 

 

X

 

 

 

X
X

 

 

X