Diepvriestabel KALFSVLEES


/ keukenweetjes en trucs

Soort

Bewaren

Geschikt

Voorbereiden

Ontdooien

in oven 150C

in braadpan

kamertemp.

Blinde vinken

5 6 mnd

goed

10 min

2 uur

Gebraad

6 8 mnd

goed

stukken niet zwaarder dan 1,5 kg

20 30 min

Gehakt

5 6 mnd

goed

pakjes max 500 gr

20 min

5 6 uur

Koteletten

6 8 mnd

goed

afzonderlijk verpakken

10 min

10 min zacht vuur

2 3 uur

Lever

3 4 mnd

goed

pakjes max 500 gr

van de diepvriezer in de kookpan

Nieren

3 4 mnd

goed

enkele uren laten trekken in zoutwater

10 min

10 min zacht vuur

Poulet

6 8 mnd

goed

redelijke stukjes

stoven: 20 30 min

van de diepvriezer in de kookpan

Rollade

6 8 mnd

goed

stukken niet zwaarder dan 1 1/2 kg

20 min

3 4 uur

Zwezerik

3 4 mnd

zeer goed

spoelen, een nacht laten trekken in zoutwater, drogen

van de diepvriezer in de kookpan