Diepvriestabel KALFSVLEES


/ keukenweetjes en trucs

 

 

 

Soort

Bewaren

Geschikt

Voorbereiden

Ontdooien

in oven 150°C

in braadpan

kamertemp.

Blinde vinken

5 à 6 mnd

goed

 

10 min

 

2 uur

Gebraad

6 à 8 mnd

goed

stukken niet zwaarder dan 1,5 kg

20 à 30 min

 

 

Gehakt

5 à 6 mnd

goed

pakjes max 500 gr

20 min

 

5 à 6 uur

Koteletten

6 à 8 mnd

goed

afzonderlijk verpakken

10 min

10 min zacht vuur

2 à 3 uur

Lever

3 à 4 mnd

goed

pakjes max 500 gr

 

van de diepvriezer in de kookpan

 

Nieren

3 à 4 mnd

goed

enkele uren laten trekken in zoutwater

10 min

10 min zacht vuur

 

Poulet

6 à 8 mnd

goed

redelijke stukjes

stoven: 20 à 30 min

van de diepvriezer in de kookpan

 

Rollade

6 à 8 mnd

goed

stukken niet zwaarder dan 1 1/2 kg

20 min

 

3 à 4 uur

Zwezerik

3 à 4 mnd

zeer goed

spoelen, een nacht laten trekken in zoutwater, drogen

 

van de diepvriezer in de kookpan