|
|
|
|
Diepvriestabel KALFSVLEES
|
Soort
|
Bewaren
|
Geschikt
|
Voorbereiden
|
Ontdooien
|
in oven 150°C
|
in braadpan
|
kamertemp.
|
Blinde vinken
|
5 à 6 mnd
|
goed
|
|
10 min
|
|
2 uur
|
Gebraad
|
6 à 8 mnd
|
goed
|
stukken
niet zwaarder dan 1,5 kg
|
20 à 30 min
|
|
|
Gehakt
|
5 à 6 mnd
|
goed
|
pakjes
max 500 gr
|
20 min
|
|
5 à 6 uur
|
Koteletten
|
6 à 8 mnd
|
goed
|
afzonderlijk
verpakken
|
10 min
|
10 min zacht vuur
|
2 à
3 uur
|
Lever
|
3 à 4 mnd
|
goed
|
pakjes
max 500 gr
|
|
van de diepvriezer
in de kookpan
|
|
Nieren
|
3 à
4 mnd
|
goed
|
enkele
uren laten trekken in zoutwater
|
10 min
|
10 min zacht vuur
|
|
Poulet
|
6 à 8 mnd
|
goed
|
redelijke
stukjes
|
stoven: 20 à 30 min
|
van de diepvriezer in
de kookpan
|
|
Rollade
|
6 à
8 mnd
|
goed
|
stukken niet zwaarder dan 1 1/2 kg
|
20 min
|
|
3 à 4 uur
|
Zwezerik
|
3 à
4 mnd
|
zeer goed
|
spoelen, een nacht laten trekken in zoutwater, drogen
|
|
van de diepvriezer in de kookpan
|
|