|
|
|||||||
|
||||||||
Diepvriestabel KALFSVLEES© Janneke's Receptenpagina / keukenweetjes en trucs
|
||||||||
Soort |
Bewaren |
Geschikt |
Voorbereiden |
Ontdooien |
||||
in oven 150°C |
in braadpan |
kamertemp. |
||||||
Blinde vinken |
5 à 6 mnd |
goed |
|
10 min |
|
2 uur |
||
Gebraad |
6 à 8 mnd |
goed |
stukken niet zwaarder dan 1,5 kg |
20 à 30 min |
|
|
||
Gehakt |
5 à 6 mnd |
goed |
pakjes max 500 gr |
20 min |
|
5 à 6 uur |
||
Koteletten |
6 à 8 mnd |
goed |
afzonderlijk verpakken |
10 min |
10 min zacht vuur |
2 à 3 uur |
||
Lever |
3 à 4 mnd |
goed |
pakjes max 500 gr |
|
van de diepvriezer in de kookpan |
|
||
Nieren |
3 à 4 mnd |
goed |
enkele uren laten trekken in zoutwater |
10 min |
10 min zacht vuur |
|
||
Poulet |
6 à 8 mnd |
goed |
redelijke stukjes |
stoven: 20 à 30 min |
van de diepvriezer in de kookpan |
|
||
Rollade |
6 à 8 mnd |
goed |
stukken niet zwaarder dan 1 1/2 kg |
20 min |
|
3 à 4 uur |
||
Zwezerik |
3 à 4 mnd |
zeer goed |
spoelen, een nacht laten trekken in zoutwater, drogen |
|
van de diepvriezer in de kookpan |
|
||
Kijk eens bij alle recepten: Recepten-index of kijk bij alle Tips en trucs
|