|
|
|||||||
|
||||||||
Diepvriestabel GEVOGELTE EN WILD© Janneke's Receptenpagina / keukenweetjes en trucs
|
||||||||
Soort |
Bewaren |
Geschikt |
Voorbereiden |
Ontdooien |
Opmerking
|
|||
in oven 150°C |
in kook of braadpan |
kamertemp. |
||||||
Braadkip en jonge haantjes |
8 à 10 maand |
zeer goed |
lever, maag, hart niet in de buikholte stoppen |
20 min. |
- |
3 à 4 uur |
de kip al in aluminiumfolie verpakken |
|
Eend |
6 à 8 maand |
goed |
hals, lever, maag, hart niet in de buikholte stoppen |
30 min. |
- |
3 à 4 uur |
|
|
Fazant patrijs enz... |
8 à 10 maand |
zeer goed |
hals, lever, maag, hart niet in de buikholte stoppen |
15 à 30 min. |
- |
2 à 4 uur |
|
|
Gans |
6 maand |
goed |
hals, lever, maag, hart niet in de buikholte stoppen |
30 min. |
- |
3 à 4 uur |
zorgvuldig vet verwijderen, mag gevuld worden maar blijft dan minder lang goed |
|
Groot wild |
8 à 10 maand |
zeer goed |
dagporties maken, stukken niet zwaarder dan 1,5 kg. |
30 min. |
- |
3 à 4 uur |
bevroren in de marinade leggen |
|
Haas |
8 à 10 maand |
zeer goed |
het blauwe vlies zorgvuldig verwijderen, het bloed opvangen en aanlengen met azijn,in de diepvries. (haas in stukken verdelen) |
30 min. |
- |
4 uur |
bevroren in de marinade leggen |
|
Kalkoen |
6 à 7 maand |
zeer goed |
hals, lever, maag, hart niet in de buikholte stoppen |
30 min. |
- |
3 à 4 uur |
invriezen zonder vulling geeft beter resultaat |
|
Konijn |
8 à 10 maand |
zeer goed |
in stukken snijden |
30 min. |
- |
4 uur |
bevroren in de marinade leggen |
|
Soepkip |
8 à 10 maand |
zeer goed |
lever, maag, hart niet in de buikholte stoppen |
- |
van de diepvries in de pan |
- |
eventueel in stukken snijden
|
|
Kijk eens bij alle recepten: Recepten-index of kijk bij alle Tips en trucs
|