|
|
|
|
||
Aardappelen© Janneke's Receptenpagina / kooktips en kookweetjes
Aangebrande aardappels:Even te lang aan de telefoon, even kletsen buiten met de buren: je ruikt het al... aangebrande aardappels!Haal de bovenste laag aardappels eraf en kook ze in een andere pan met water en wat zout nog even kort: vaak zijn die dan toch nog te gebruiken.Aardappelpureenestjes:Om meerdere groenten op 1 schaal feestelijk op tafel te zetten: spuit meerdere "nestjes" aardappelpuree op de schaal en vul elk met een andere kleur groente.Even warm houden:Als je ze zo in de pan met deksel laat staan worden ze wat klef: leg er een theedoek over, die neemt de opstijgende stoom op.Gebakken aardappelen:Bestrooi aardappelschijfjes en pommes parissienes voor het bakken met ietsje paprikapoeder: ze worden dan lekker bruin! (tip van Carla Klomp)
|
||
Kijk eens bij alle recepten: Recepten-index, meer Tips en trucs, Recepten met aardappel
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht) |