|
||
|
||
Recept TulbandIngrediėnten:200 gr boter of margarine200 gr suiker1 pakje vanillesuikeriets zoutgeraspte schil van 1 citroen4 eieren500 gr bloem1 zakje bakpoeder125 ml melk100-125 gr krenten100-125 gr rozijnen125 gr poedersuikerextra: oven, tulbandvorm
© Janneke's Receptenpagina / Tulband recept - Recepten voor tulband en cake
Bereiding:Verwarm de oven voor op 180°C (hetelucht 160°C).Roer de boter schuimig en voeg afwisselend suiker, vanillesuiker, zout, citroenrasp en eieren toe.Vermeng bloem met bakpoeder en roer het samen met de melk door de boter. Voeg tot slot de goed gewassen en gedroogde krenten en rozijnen toe.Vet een tulbandvorm in, giet het deeg hierin en bak de tulband 60-70 minuten.Na het afkoelen de tulband met poedersuiker bestrooien.
|
||
Niet het recept wat je zoekt? Meer recepten in de index: Taart en koek, Cake en appeltaart, Koekjes en gebak
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|