|
||
|
||
Recept Soezentaart 2Ingrediënten:2,5 dl melk50 gr boter of margarine1 el suiker1 mespunt zout150 gr bloem1/2 tl bakpoeder4 eieren nr. 3500 gr verse aardbeien1/2 l slagroom2 pakjes klopvast50 gr suikerextra: oven
© Janneke's Receptenpagina / Soezentaart met aardbei recept - Recepten voor soezen en gebak
Voorbereiding:Maak het soezendeeg zoals bij het basisrecept staat aangegeven.Bereiding:Verwarm de oven voor op 220°C (hetelucht 200°C).Vet een springvorm in, strooi er wat bloem over en spuit van het beslag dikke ringen in de vorm. De ringen moeten dicht naast elkaar liggen zodat ze bij het bakken in elkaar overvloeien. Bak de taart in 20-30 minuten gaar. Laat hem afkoelen en snij hem éénmaal horizontaal door.Maak de aardbeien schoon en leg ze op de bodem van de taart. Houd enkele mooie exemplaren achter voor de garnering.Sla de slagroom met suiker en klopvast stijf en schep 3/4 over de aardbeien. Zet het deksel op de slagroom. Garneer met de rest van de slagroom en aardbeien.
|
||
Niet het recept wat je zoekt? Meer recepten in de index: Taart en koek, Cake en appeltaart, Koekjes en gebak
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|