|
||
|
||
Recept Slagroom-rumtaartIngrediėnten:6 eieren70 gr boter of margarine140 gr suiker1 pakje vanillesuiker160 gr gemalen amandelen100 gr chocolade2 el rum250 ml slagroom1 pakje vanillesuiker1 zakje klopvastchocoladevlokkenextra: oven
© Janneke's Receptenpagina / Slagroom en rum taart recept - Recepten voor taarten, gebak en koek
Voorbereiding:Verwarm de oven voor op 160°C (hetelucht 150°C).Scheid de eiwitten en dooiers. Roer de eierdooiers met boter, suiker en vanillesuiker schuimig. Voeg lepelsgewijs steeds wat gemalen amandelen en geraspte chocolade toe.Het eiwit zeer stijf kloppen en er met een lepel door scheppen.Vet een taartvorm in en strooi er wat paneermeel in. Doe het beslag erin en bak de taart 20-30 minuten. Laat de taart een nacht in de vorm afkoelen.Bereiding:Druppel de volgende dag de rum over de taart. Sla de slagroom met de vanillesuiker en klopvast stijf, doe het in een spuitzak en garneer de taart. Strooi er tot slot de vlokken over.
|
||
Niet het recept wat je zoekt? Meer recepten in de index: Taart en koek, Cake en appeltaart, Koekjes en gebak
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|