|
||
|
||
Recept SinaasappelcakeIngrediėnten:150 gr boter of margarine150 gr suikergeraspte schil van 1 sinaasappel4 eieren2 el Grand Marnier of sinaasappellikeur150 gr bloem150 gr maļzena1 tl bakpoeder4 el sinaasappelsapextra: oven
© Janneke's Receptenpagina / Sinaasappelcake recept - Recepten voor cake, tulband en appeltaart
Bereiding:Verwarm de oven voor op 180°C (hetelucht 160°C).Roer de boter met suiker en de geraspte sinaasappelschil glad. Voeg al roerend eieren en Grand Marnier toe.Vermeng de bloem met maļzena en bakpoeder, doe het bij de boter en klop tot er een glad en luchtig beslag ontstaat.Vet een cakevorm in en strooi er paneermeel in.Giet het beslag erin en bak de cake 45-60 minuten.Keer na het bakken de vorm om en laat de cake op een rooster uitdampen.Prik op gelijkmatige afstand gaatjes in de cake (b.v. met een breinaald) en sprenkel het sinaasappelsap erover.
|
||
Niet het recept wat je zoekt? Meer recepten in de index: Taart en koek, Cake en appeltaart, Koekjes en gebak
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|