|
||
|
||
Recept PerencakeIngrediėnten:150 gr boter of margarine150 gr suikergeraspte schil van 1 citroen2 eieren250 gr bloem125 gr maļzena1 zakje bakpoeder125 ml melk1 kg peren1 mespunt kaneel50 gr suiker75 gr gehakte amandelen40 gr boter of margarineextra: oven
© Janneke's Receptenpagina / Perencake recept - Recepten voor cake, tulband en appeltaart
Bereiding:Verwarm de oven voor op 175°C (hetelucht 160°C).Roer boter, suiker, citroenrasp en eieren tot een schuimige massa. Vermeng bloem met maļzena en bakpoeder en doe dit afwisselend met de melk bij de schuimige boter. Klop tot een mooi glad deeg verkregen is.Vet een bakblik of ovenplaat in en strijk het beslag erop.Schil de peren, verwijder stelen en klokhuizen en snij ze in grote stukken.Verdeel de stukken gelijkmatig over het beslag.Strooi er suiker, kaneel en gehakte amandelen over. Bak de cake 30-40 minuten.Als de taart klaar is met gesmolten boter bestrijken.
|
||
Niet het recept wat je zoekt? Meer recepten in de index: Taart en koek, Cake en appeltaart, Koekjes en gebak
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|