|
||
|
||
Recept Parijse soezenIngrediënten:2,5 dl water50 gr boter of margarine150 gr bloem30 gr maïzena5 eieren nr 31 tl bakpoeder0,5 l slagroom(2 el suiker)2 pakjes klopvast(poedersuiker)extra: oven
© Janneke's Receptenpagina / Parijse soezen recept - Recepten voor soezen en gebak
Bereiding:Verwarm de oven voor op 250°C (hetelucht 225°C).Maak het soezendeeg volgens het soezenrecept ongezoete soezen.Bestrooi een bakblik met wat bloem en schep met 2 lepels 12-15 hoopjes beslag op de plaat (of gebruik een garneerspuit). Bak de soezen 35 minuten. Open de oven niet voordat de baktijd om is.Na het bakken meteen één zijde van de soezen met een schaar openknippen, openvouwen en ze laten afkoelen.Sla de slagroom met suiker en klopvast stijf en vul elke soes ermee. Klap ze dicht en bestrooi ze eventueel rijkelijk met poedersuiker .
|
||
Niet het recept wat je zoekt? Meer recepten in de index: Taart en koek, Cake en appeltaart, Koekjes en gebak, suikervrij
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|