|
||
|
||
Recept KersenkwarktaartIngrediėnten:250 gr bloem2 tl bakpoeder1 ei80 gr suiker1 pakje vanillesuiker125 gr boter of margarine1 pot kersen op sap500 gr kwark3 eieren175 gr suiker1 pakje vanillesuiker1/4 liter melk1 tl citroensap1 el maļzenaextra: oven
© Janneke's Receptenpagina / Kersenkwarktaart recept - Recepten voor taarten, gebak en koek
Voorbereiding:Taartdeeg maken: Zeef bloem en bakpoeder op een werkvlak, in het midden een kuil maken en hierin het ei doen. Meng het ei met wat bloem tot een dikke brij. Strooi er de suiker over. Snij de koude boter in kleine stukjes door de bloem en kneed het dan met koele handen snel tot een glad deeg. Inpakken en 30 minuten koel laten rusten.Bereiding:Verwarm de oven voor op 175°C (hetelucht 160°C).Bekleed een springvorm met het deeg.Laat de kersen uitlekken en leg ze op de bodem van de taart.Vermeng kwark met eieren, suiker, vanillesuiker, melk, citroensap en maļzena en giet het over de kersen.Bak de taart 70-80 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.
|
||
Niet het recept wat je zoekt? Meer recepten in de index: Taart en koek, Cake en appeltaart, Koekjes en gebak
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|