|
||
|
||
Recept KaneeltaartIngrediėnten:250 gr bloem2 tl bakpoeder65 gr suiker1 mespunt zout125 gr boter of margarine3 eieren125 ml slagroom150 gr suiker1 mespunt zout225 gr geschaafde amandelen4 beschuiten50 gr gehakte sukade1,5 tl kaneel1 tl bakpoederextra: oven
© Janneke's Receptenpagina / Kaneeltaart recept - Recepten voor taarten, gebak en koek
Voorbereiding:Kaneeltaart deeg: Bloem en bakpoeder op een werkvlak zeven. Strooi er de suiker en het zout over. Snij de koude boter in kleine stukjes door de bloem en kneed het dan met koele handen snel tot een glad deeg. Inpakken en 30 minuten koel laten rusten.Bereiding:Verwarm de oven voor op 190°C (hetelucht 170°C).Bekleed een springvorm met het deeg en bak het 10 minuten voor.Maak intussen de vulling:roer eieren en room goed door elkaar. Roer suiker, zout, geschaafde amandelen, verkruimelde beschuiten, sukade, kaneel en bakpoeder door de room en giet het op de voorgebakken bodem. Bak de taart nog 45-50 minuten.
|
||
Niet het recept wat je zoekt? Meer recepten in de index: Taart en koek, Cake en appeltaart, Koekjes en gebak
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|