|
||
|
||
Recept Chocoladetaart met notenIngrediėnten:150 gr boter of margarinegeraspte schil van 1 sinaasappel175 gr suiker3 eieren100 gr maļzena2 tl bakpoeder250 gr gemalen hazelnoten100 gr boter of margarine225 gr poedersuiker50 gr cacao1/2 tl poederkoffie12 hazelnotenextra: oven
© Janneke's Receptenpagina / Chocolade-notentaart recept - Recepten voor taarten, gebak en koek
Bereiding:Verwarm de oven voor op 175°C (hetelucht 160°C).Roer de boter schuimig en voeg afwisselend suiker, sinaasappelrasp en eieren toe. Vermeng maļzena en bakpoeder en zeef het boven de boter. Schep het voorzichtig met een houten lepel om en voeg steeds een deel van de gemalen hazelnoten toe.Vet een springvorm in, strooi er paneermeel in en doe het beslag erin. Bak de taart 45 minuten en laat hem op een rooster goed koud worden.Roer voor het glazuur de boter schuimig en voeg afwisselend steeds een lepel poedersuiker en cacao toe. Los de koffie op in 2 eetlepels heet water en meng het door het glazuur. Bestrijk de buitenkant van de taart met glazuur, maak met een scherp mes een verdeling op de taart, in 12 stukken en leg op ieder stuk een hazelnoot.
|
||
Niet het recept wat je zoekt? Meer recepten in de index: Taart en koek, Cake en appeltaart, Koekjes en gebak
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|