|
||
|
||
Recept BananencakeIngrediėnten:150 gr boter of margarinegeraspte schil van 1 citroen150 gr suiker2 eieren300 g bloem75 g maļzena3 tl bakpoeder4 el melk4 bananen40 g geschaafde amandelenpoedersuikerextra: oven
© Janneke's Receptenpagina / Bananencake recept - Recepten voor cake, tulband en appeltaart
Bereiding:Verwarm de oven voor op 175°C (hetelucht 160°C).Roer de boter schuimig en voeg citroenrasp, suiker en eieren toe. Vermeng de bloem met maļzena en bakpoeder en doe het samen met de melk bij de boter. Goed kloppen omdat het deeg luchtig moet zijn.Doe de helft van het beslag in een ingevette springvorm.Schil de bananen, snij er plakjes van en leg ze samen met de geschaafde amandelen op het beslag.Giet het overige beslag erover en bak de cake 80-90 minuten.Als de taart koud is met poedersuiker bestrooien.
|
||
Niet het recept wat je zoekt? Meer recepten in de index: Taart en koek, Cake en appeltaart, Koekjes en gebak
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|