|
||
|
||
Recept AmandelmakronenIngrediėnten:500 gr gemalen witte amandelen500 gr suikersap en geraspte schil van 1 citroen7 eiwittenenkele vellen ouwelGarnering:60 gr hele witte amandelenextra: oven
© Janneke's Receptenpagina / Amandelmakronen recept - Recepten voor koekjes bakken
Bereiding:Doe de amandelen, suiker, citroenrasp en citroensap en 2 eiwitten in een steelpan op heel laag vuur. Roer net zo lang tot de massa zich goed gaat verbinden. Het mag niet te heet worden. Laat het goed afkoelen.Verwarm de oven voor op 160°C (hetelucht 150°C).Sla de rest van de eiwitten zeer stijf en klop ze door het beslag.Leg de stukken ouwel op een ingevet bakblik en leg met behulp van twee lepels steeds bergjes beslag op de ouwel.Bak ze 25 minuten in het midden van de voorverwarmde oven en laat ze op een rooster afkoelen. Garneren met hele amandelen.
|
||
Niet het recept wat je zoekt? Meer recepten in de index: Taart en koek, Cake en appeltaart, Koekjes en gebak
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|