|
||
|
||
Recept AalbessentaartIngrediėnten:75 gr boter of margarine150 gr suiker1 pakje vanillesuiker2 eieren80 gr bloem100 gr maļzena2 tl bakpoeder500 gr aalbessengreinsuikerextra: oven
© Janneke's Receptenpagina / Aalbessentaart recept - Recepten voor cake, tulband en appeltaart
Bereiding:Verwarm de oven voor op 175°C (hetelucht 160°C). Beleg een springvorm met bakpapier (ook de randen). Ris en was de bessen en leg ze in de vorm.Roer boter, suiker, vanillesuiker en eieren schuimig. Vermeng bloem, maļzena en bakpoeder en voeg het bij de boter. Klop tot een luchtig beslag is verkregen en giet het over de bessen.Bak de taart 60-70 minuten.Na het bakken de rand van de springvorm verwijderen en de koek minstens een kwartier laten afkoelen en dan de aalbessentaart op een schaal omdraaien. Verwijder de bodem van de springvorm en het bakpapier.Bestrooi de taart met greinsuiker.
|
||
Niet het recept wat je zoekt? Meer recepten in de index: Taart en koek, Cake en appeltaart, Koekjes en gebak
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|