|
|
|
|
||
MarsepeinIngrediënten:150 gr blanke amandelen150 gr poedersuiker1,5 el rozenwater
© Janneke's Receptenpagina / Marsepein recept - recept snoep en bonbons, Sinterklaas
Voorbereiding:De gepelde amandelen drogen en meerdere keren malen door een amandel- of vleesmolen. De poedersuiker zeven en amandelen, poedersuiker en rozenwater tot een soepel deeg kneden. De marsepein minimaal 1 dag in de koelkast bewaren in een stukje plasticfolie of een luchtdicht doosje.Bereiding:Aardappelballetjes: maak er bolletjes van, wentel ze door een mengsel van cacao en poedersuiker en druk er met een cocktailprikker wat gaatjes in.Witte Muizen: maak een peervormig modelletjes, dropveter als staart, hagelslag als oogjes, muesli als oortjes. Vul eens dadels met marsepein.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Snoep, Sinterklaas, Kerst
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|