|
|
|
|
||
BorstplaatIngrediënten:50 g poedersuiker100 g basterdsuiker3 lepels melk of waterenkele druppels essence
extra:borstplaatvormen of borstplaatringen
© Janneke's Receptenpagina / Borstplaat recept - recept snoep/bonbons, Sinterklaas
Bereiding:De poedersuiker zeven. De basterdsuiker met melk of water onder nu en dan roeren laten oplossen en langzaam aan de kook brengen. 1 Minuut zachtjes laten koken en van het vuur af de essence en de poedersuiker er vlug doorheen roeren.De massa onmiddellijk en snel uitgieten in een natgemaakte of beboterde borstplaatring, die stevig op beboterd vetvrij papier gedrukt wordt.Zodra op de borstplaat witte vlekjes komen, de vorm rechtop zetten en het papier eraf trekken.De borstplaat laten afkoelen en voorzichtig uit de vorm halen.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Snoep en bonbons, Sinterklaas
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|