|
||
|
||
Recept Pikante tomatensausIngrediënten:1 el olijfolie1 ui2-4 tenen knoflook125 ml droge witte wijn500 gr tomaten1 el tomatenpuree125 ml bouillon1/2 tl cayennepeper100 gr bevroren doperwten
© Janneke's Receptenpagina / Pikante tomatensaus recept - recept sauzen en kruidenboter
Bereiding:De olie in de pan doen en op een matig vuur zetten. De gehakte ui al roerend fruiten totdat de ui glazig wordt. Voeg de geperste knoflook toe en fruit deze 1 minuut mee.Zet het vuur hoger, voeg de wijn toe en laat het 1 minuut doorkoken.Voeg de gehakte (ontvelde) tomaten, tomatenpuree en bouillon toe en laat het 10 minuten sudderen.Voeg de cayennepeper, doperwten en gehaktballetjes of draadjesvlees toe. Laat alles nog 5-10 minuten sudderen of totdat de saus dik wordt. De gehaktballetjes goed bedekken met saus. Heet serveren.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Sauzen en kruidenboter, Gehakt
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|