|
||
|
||
Recept Olijven - basilicumkaasIngrediënten:250 gr roomkaas100 gr feta2 el basilicum2 el olijfolie1/4 tl zwarte peper15 Kalamata-olijven
© Janneke's Receptenpagina / Olijven-basilicum-kaasboter recept - recept kruidenboter, gourmet, barbecue
Bereiding:Meng de zachte roomkaas, verbrokkelde feta, fijngehakte basilicum, 1 el olijfolie en gemalen zwarte peper in een kom en roer alles tot een glad mengsel ontstaat.Roer de ontpitte en grof gehakte olijven erdoor en schep alles in een kom.Maak de kaas glad met de bolle kant van een lepel. Sprenkel de rest van de olie er over.
Garneer de kaas met nog wat peper en serveer er bruschetta bij.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Sauzen en kruidenboter, Brood
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|