|
|
|
|
||
Recept Champignons in rode wijnIngrediënten:klont boter1 el olijfolie400 gr champignons10 zilveruitjes1 dl rode wijn1 el citroensap1 el dille2 el korianderzout, peper
© Janneke's Receptenpagina / Champignons in rode wijn recept - recept tapas, paddestoelen, barbeque/grillen
Bereiding:Snij de stelen van de champignons en snij ze in kwarten.Smelt de boter met de olijfolie in een pan en voeg de in vieren gesneden uitjes en de champignons toe. Bak ze 3 tot 5 minuten.Voeg wijn en citroensap toe, breng aan de kook en zet op zacht.Laat een kwartiertje pruttelen en voeg dan de gehakte koriander en dille toe.Voeg naar smaak zout en peper toe.Doe de champignons inclusief het wijnmengsel in een luchtdicht afgesloten trommel en laat ze nog 1 à 2 dagen marineren.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Paddestoelen, Tapas, Barbecue
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|