|
|
|
|
||
Recept Maleise rundersaté(± 30 stuks)Ingrediënten:750 gr lendenbiefstuk1 ui, geraspt1/2 tl citroenrasp1 tl kurkuma1 tl komijnpoeder1 tl venkelpoeder1/2 tl zout1 el bruine basterdsuiker1 el ketjap manis100 ml kokosmelk± 30 satéprikkers
© Janneke's Receptenpagina / Maleise rundersaté recept - Oriëntaalse recepten, barbecue/grill
Voorbereiding:Ontdoe het vlees van alle vet en zenen en snij het in lange, dunne repen.Meng vlees en alle andere ingrediënten in een schaal.Rijg het vlees zigzag aan bamboestokjes en leg de satés in de schaal met marinade.Zet ze afgedekt minimaal 2 uur in de koelkast (liefst 24 uur) en draai zo nu en dan om.Bereiding:Leg de saté onder een hete grill of op de barbecue en rooster ze. Draai af toe om en smeer het vlees een paar keer in met marinade.Serveer (als maaltijd) met rijst en garneer met schijfjes komkommer en uienringen.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Oriëntaals, Vlees, Barbecue
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|