|
|
|
|
||
Recept Laotiaans gedroogd rundvleesIngrediënten:1 kg lendenstuk2 tl zout1/4 tl chilipoeder1 tl zwarte peper1 el zachte bruine suiker4 teentjes knoflook2 tl sesamolie1 el pindaolie
© Janneke's Receptenpagina / Gedroogd rundvlees recept - Oriëntaalse recepten, vleesgerechten
Voorbereiding:Snij het half bevroren vlees in dunne plakjes van 2,5 mm dik en snij deze weer in reepjes. Meng zout, chilipoeder, gemalen zwarte peper, suiker, uitgeperste knoflook, sesamolie en pindaolie in een kom. Voeg de vleesreepjes toe en wentel ze met de vingertoppen door het oliemengsel tot ze goed bedekt zijn.Dek het vlees af, zet het in de koelkast en laat het 4 uur marineren.Bereiding:Leg het vlees op een rooster in een ovenschaal. Bak het 5 uur langzaam in een oven op 120°C droog.Verwarm het rundvlees voor het serveren 3 minuten onder de hete grill.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Oriëntaals, Vlees
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|