|
|
|
|
||
Recept Biefstuk in zwarte bonensausIngrediënten:400 gr lendenbiefstuk4 el gezouten zwarte bonen1 middelgrote ui1 rode paprika1 groene paprika1 el maïzena1 dl runderbouillon1 el sojasaus1 tl suiker2 el olie1 tl knoflook1/4 tl zwarte peper
© Janneke's Receptenpagina / Biefstuk in zwarte bonensaus recept - Oriëntaalse gerechten, vleesgerechten
Bereiding:Spoel de zwarte bonen enkele keren af, laat ze uitlekken en pureer ze. Snij de ui in partjes. Halveer de paprika's, verwijder zaden en snij ze in kleine stukjes. Meng maïzena met de bouillon en voeg sojasaus en suiker toe.Verhit 1 eetlepel olie in een wok of koekenpan met dikke bodem en draai de pan rond totdat de hele bodem bedekt is.Roerbak de geperste knoflook, ui en paprika 1 minuut op hoog vuur. Doe het groentemengsel over in een schaal. Voeg de rest van de olie toe en draai de pan rond totdat de hele bodem bedekt is.Roerbak het in reepjes gesneden vlees 2 minuten op hoog vuur totdat de kleur verandert. Voeg zwarte bonen, maïzenamengsel en groentemengsel toe.Roer tot de saus kookt en indikt. Serveer met gestoomde rijst.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Oriëntaals, Vlees
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|