|
|
|
|
||
Recept Krokante kip en vis(30 stuks)Ingrediënten:100 gr gare kip100 gr visfilet1 bosuitje2 tl lichte sojasaus1/2 tl zout30 wontonvellen
extra:olie, om te frituren
© Janneke's Receptenpagina / Krokante kip/vispakjes met zoetzure saus recept - Kipgerechten, vis, oriëntaalse
Bereiding:Meng de fijngesneden kip, fijngesneden visfilet, het gehakte bosuitje en de sojasaus met het zout. Schep 1 tl van het mengsel op elk wontonvel. Bestrijk de randen licht met water. Vouw ze tot een driehoek. Dep wat water op de linkerhoek van de driehoek. Vouw de rechterhoek naar binnen en vouw de linkerhoek daaroverheen. Druk met de vinger iets aan.Vul een (frituur)pan voor een derde met olie. Verhit de olie tot 180°C.Bak de pakjes krokant en goudbruin. Schud de overtollige olie eraf en laat ze op keukenpapier uitlekken (je kunt ze ook stomen).Serveer met zoetzure saus.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Kip, Vis, Oriëntaals, Frituren
|