|
|
|
|
||
Recept Kipsaté(± 30 stuks)Ingrediënten:3 dubbele kipfiletsMarinade:4 el ketjap6 el gembersiroop1 tl knoflookpoeder1 el kerriezout naar smaak
30 satéprikkers
© Janneke's Receptenpagina / Kipsate recept - Kiprecepten, barbecue/grill recepten
Voorbereiding:Meng de ingrediënten van de marinade.Snij de kipfilet in repen van ongeveer 1 bij 3 cm.Doe deze repen in de marinade en laat minimaal 2 uur (of een nacht) staan.Bereiding:Week de satéprikkers minimaal een uur.Rijg de kiprepen in de lengte aan de prikkers .Bak de saté 10-12 minuten onder een hete gril of op de barbecue.Lekker met satésaus.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Kippenvlees, Barbecue, Basisrecepten
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|