|
|
|
|
||
Recept Kaasstengels(± 16 stuks)Ingrediėnten:2 plakjes bladerdeeg1 ei3 el vers geraspte oude of Parmezaanse kaas
© Janneke's Receptenpagina / Kaasstengels recept - Kaasrecepten, bladerdeeghapjes
Bereiding:Bestrijk de ontdooide plakjes bladerdeeg licht met losgeklopt ei. Snij het deeg in reepjes van 1,5 cm. Pak de beide uiteinden vast en draai ze twee keer in tegengestelde richting. Leg ze op een licht ingevette bakplaat en strooi er vers geraspte kaas over (of strooi de kaas er gelijk na het bestrijken met ei over).Bak de stengels in 10 minuten in de oven op 200°C (hetelucht 180°C) tot ze mooi goudbruin zijn.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Kaas, Bladerdeeg, Koude Hapjes
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht) |