|
||
|
||
Recept OlijvenmixIngrediënten:200 gr grote groene olijven4 augurken1 el kappertjes16 zilveruitjes2 tl mosterdzaadjes1 el verse dilletakjes1,3 dl dragonazijn1,3 dl olijfolieextra: 500 ml pot
© Janneke's Receptenpagina / Olijvenmix recept - inmaken fruit en vruchten
Bereiding:Meng in een kom de extra grote, groene olijven met de in dikke, diagonale plakken gesneden augurken, de kappertjes, de gehalveerde zilveruitjes, de mosterdzaadjes en de dilletakjes.Schep het mengsel in een pot van 5 dl en giet er de dragonazijn over. Giet er olijfolie over tot de olijven volledig bedekt zijn.Zet de afgesloten pot minimaal twee dagen in de koelkast. Schud de pot af en toe.Serveer de olijven op kamertemperatuur.Ingemaakte olijven zijn 3 maand houdbaar.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Inmaken, Tapas
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|