|
||
|
||
Recept Olijven met peper en citroenIngrediënten:500 gr gezouten zwarte olijven2 tl citroenrasp2 tl verse oregano3 tl gedroogde Spaanse peper3 dl olijfolieextra:7,5 dl pot
© Janneke's Receptenpagina / Olijven met peper en citroen recept - inmaken fruit en vruchten
Bereiding:Meng de zwarte olijven met het citroenrasp, de gehakte oregano en de gedroogde Spaanse peper.Doe het mengsel in een pot van 7,5 dl en voeg de olijfolie toe, de olijven moeten volledig bedekt zijn.Zet de afgesloten pot minimaal twee dagen in de koelkast.Serveer de olijven op kamertemperatuur.Ingemaakte olijven zijn 3 maand houdbaar.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Inmaken, Tapas
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|