|
||
|
||
Recept Olijven met dille en sinaasappelIngrediënten:500 gr Kalamata-olijven3 el dille3 teentjes knoflook4 sinaasappelpartjes2 laurierblaadjes4,5 dl olijfolieextra:1 liter pot
© Janneke's Receptenpagina / Olijven met dille en sinaasappel recept - inmaken fruit en vruchten
Bereiding:Meng de olijven met de grof gehakte dille, de gekneusde teentjes knoflook, de in stukjes gesneden sinaasappelpartjes en de gescheurde laurierblaadjes.Doe het mengsel in een pot van 1 liter en voeg de olijfolie toe, de olijven moeten volledig bedekt zijn.Sluit de pot en zet hem minimaal twee dagen in de koelkast.Serveer de olijven op kamertemperatuur.Ingemaakte olijven zijn 3 maand houdbaar.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Inmaken, Tapas
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|