|
||
|
||
Recept Olijf met citroen en knoflookIngrediënten:200 gr zwarte olijven6 dunne plakjes citroen1 tl gedroogde tijm2 geplette knoflooktenen± 200 ml olijfolieextra:500 ml pot met deksel
© Janneke's Receptenpagina / Olijf met citroen en knoflook recept - inmaken fruit en vruchten
Bereiding:Snij elk plakje citroen in vieren.Meng de olijven, citroen, tijm en knoflook in een kom.Steriliseer de pot en vul deze voor bijna de helft met de olie.Voeg het olijfmengsel toe aan de olie en vul de pot bij met de rest van de olie totdat de olijven onder staan. Sluit de pot goed af en zet ze in de koelkast.Na 2 dagen zijn de olijven klaar en ingemaakte olijven met knoflook zijn zo'n 3 maand houdbaar.Schud de pot zo nu en dan.Serveer op kamertemperatuur.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Inmaken, Tapas
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|