|
||
|
||
Recept Olijf met augurkIngrediënten:200 gr groene olijven4 augurken1 el kappertjes4 zilveruien2 el mosterdzaad1 el dille50 ml (dragon)azijn150 ml olijfolieextra:500 ml pot met deksel
© Janneke's Receptenpagina / Olijf met augurk recept - inmaken limonade, olijf
Bereiding:Meng de olijven, in plakjes gesneden augurk, kappertjes, in vieren gesneden zilveruitjes, mosterdzaad en dille.Steriliseer de pot en vul deze voor bijna de helft met alle azijn en een deel van de olie.Voeg het olijfmengsel toe en vul de pot bij met de rest van de olie totdat de olijven onder staan. Sluit de pot goed af en zet ze in de koelkast.Na 2 dagen zijn de olijven klaar en ingemaakte olijven met augurk zijn zo'n 3 maand houdbaar. Schud de pot zo nu en dan.Serveer op kamertemperatuur.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Inmaken, Tapas
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|