|
||
|
||
Recept Olijven met zongedroogde tomaatIngrediënten:500 gr zwarte olijven100 gr zongedroogde tomaten2 el tomatenolie2 teentjes knoflook2 laurierblaadjes3 tl verse tijm2 tl rodewijnazijn2,5 dl olijfolie extraextra:7,5 dl pot met deksel
© Janneke's Receptenpagina / Olijven met zongedroogde tomaat recept - inmaken fruit en vruchten
Bereiding:Spoel de olijven af en dep ze droog. Kerf de olijven in. Doe ze in een pot van 7,5 dl, samen met de uitgelekte en gehakte gedroogde tomaat (bewaar de olie), de geperste teentjes knoflook, de laurierblaadjes, tijm en de rodewijnazijn.Giet de achtergehouden tomatenolie erover en de extra olijfolie. Dek de olijven volledig af.Sluit de pot en zet hem minimaal een nacht in de koelkast.Serveer de olijven op kamertemperatuur.Ingemaakte olijven met zongedroogde tomaat zijn 3 maand houdbaar.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Inmaken, Tapas
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|