|
||
|
||
Recept Honing-citrusolijvenIngrediënten:2 citroenen1 sinaasappel1 el honing2 tl grove mosterd1,5 dl olijfolie2 teentjes knoflook1/4 tl oregano6 dunne schijfjes citroen275 gr groene olijven2 el verse peterselie
© Janneke's Receptenpagina / Honing-citrusolijven recept - inmaken fruit en vruchten
Bereiding:Meng de geraspte schil van de citroen en de sinaasappel met 6 el citroensap, 2 el sinaasappelsap, de honing, de mosterd, olijfolie, in dunne plakjes gesneden knoflook, oregano en de dunne schijfjes citroen.Voeg hieraan de uitgelekte en ontpitte groene olijven toe en de gehakte peterselie.Doe het olijvenmengsel in een pot van 7,5 dl met wijde hals. Sluit hem af en zet hem minimaal een week in de koelkast.Serveer de honing/citrusolijven op kamertemperatuur.Ingemaakte olijven met honing zijn 3 maand houdbaar.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Inmaken, Tapas
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|