|
||
|
||
Recept BroodpuddingIngrediënten:250 gr witbrood zonder korst (beetje oud droog brood)3 eieren100 gr rozijnen50 gr suiker3 dl melk20 gr boter of margarinepaneermeel
extra:tulbandvorm
© Janneke's Receptenpagina en de inzender
Bereiding:Brood fijn verkruimelen (in de keukenmachine).Eieren splitsen in dooier en eiwit. De eierdooier in een kom samenvoegen met de suiker en 3 dl lauwe melk. Dit mengsel door het broodkruim roeren.Rozijnen wassen, drogen en ook er door roeren. Klontje boter smelten en erdoor roeren.Eiwit goed los (luchtig) kloppen en het doorheen scheppen.Bakvorm invetten met boter en bestrooien met paneermeel. Het deeg in de bakvorm doen.In een pan kokend water au-bain-marie in 1,5 uur zachtjes laten koken.Water op peil houden. Serveren met vanille saus.
Recept van B en E
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Ingezonden
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|