|
||
|
||
Recept Appel op bladerdeegIngrediënten:8 rondjes bladerdeeg van ± 12 cm doorsnede4 appels2 el honingkaneel4 el geklopte room2 el bruine suikeroliemuntpoedersuiker
© Janneke's Receptenpagina en de inzender
Bereiding:Bak het bladerdeeg zonder boter in een anti-aanbakpan aan beide kanten bruin.Snij de appelen in halve maantjes en bak ze aan in olie. Voeg er op het laatst de honing aan toe.Schik de gebakken bladerdeeg op een bord met daarop de appeltjes.Goed met kaneelmolentje over poederen. Meng de room met de bruine suiker en schik op de appelen. Doe daarop de 2de pannenkoek met wat munt (eventueel frituren), bloemsuiker (=poedersuiker) en kaneel.
Recept van Véronique Scheers
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Ingezonden, Bladerdeeg
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|