|
||
|
||
Recept Gevulde tomaten met avocado en olijfIngrediënten:8 kleine rijpe tomaten1 grote rijpe avocado3 tl citroensap1 teen knoflook6 ansjovisfilets8 zwarte olijven1 el bieslook
© Janneke's Receptenpagina / Gevulde tomaten avocado en olijf recept - recept groente, tapas, voorgerecht
Bereiding:Snij een plakje van de onderkant van elke tomaat, haal het vruchtvlees en zaad eruit. Leg de tomaten omgekeerd op keukenpapier en laat ze uitlekken.Schil de avocado en prak hem fijn. Voeg citroensap, geperste knoflook, fijngehakte ansjovis en olijven (gehakt en zonder pit) toe. Breng het op smaak met zout en versgemalen zwarte peper.Schep het avocadomengsel voorzichtig in de tomaten en garneer ze met bieslook.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Groenten, Voorgerechten, Tapas
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|