|
||
|
||
Recept Gevulde tomaten met garnalenIngrediënten:4 tomaten of een bakje grotere kerstomaatjespeper en zoutrozemarijnsaus:2 el slasaus2 el zure roomcitroensap, sherry, zout, peper, peterselie200 gr garnalen of zalm
© Janneke's Receptenpagina / Gevulde tomaat garnalen recept - recept groente, tapas, voorgerecht, garnalen
Voorbereiding:De tomaten (zigzagsgewijs) in tweeën snijden (de kerstomaatjes het kapje eraf) en de helften uithollen. Van binnen met zout, peper en gedroogde rozemarijn inwrijven.Van de sausingrediënten een sausje maken en vermengen met de garnalen. Hiermee de tomatenhelften vullen .Bereiding:Opdienen: de tomaatjes op eenpersoonsbordjes met een blaadje sla zetten. Garneren met uitjes en augurkjes. De kleine tomaatjes zijn ook lekker als borrelhapje. Ook lekker met een vulling van (gerookte) zalm.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Groenten, Voorgerechten, Tapas, Vis
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|