|
||
|
||
Recept Gevulde tomaten met kruidenkaas en hamIngrediënten:5 tomatenoreganozout1/2 ons ham1 dikke ui100 gr kruidenkaas10-15 champignons
© Janneke's Receptenpagina / Gevulde tomaat kaas en ham recept - recept voorgerecht, groente, kaas
Bereiding:Ontvel de tomaten. Snij van 4 tomaten het kapje af en hol ze uit. Bestrooi de tomaten van binnen met wat oregano en zout en zet ze een kwartier op de kop om uit te lekken.Snij de ui en champignon in kleine stukjes en bak ze in wat boter gaar.Snij ook de ham en de kaas en de resterende tomaat in stukjes en meng ze door het nog warme ui/champignonmengsel.Vul de tomaten met dit mengsel.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Groenten, Voorgerechten, Kerst, Kaas
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|