|
||
|
||
Recept Gevulde vijgen(10 stuks)Ingrediënten:30 gr amandelensnippers10 zachte, droge vijgen50 gr gekonfijte citrusvruchten75 gr marsepein
(ijs, chocolade)
© Janneke's Receptenpagina / Gevulde vijgen recept - recept fruit, nagerechten, snoep
Bereiding:Rooster de amandelsnippers licht in een koekenpan.Verwijder de steeltjes van de vijgen. Snij de bovenkant tot op de helft kruislings in en vouw de vruchten open.Pureer de gekonfijte citrusvruchten in de keukenmachine. Voeg de marsepein en amandelen toe en zet de machine een paar keer kort aan, zodat de marsepein verkruimelt.Doe 2 tl marsepeinvulling in elke vijg aan en kneed zo zoveel mogelijk weer in hun oorspronkelijke vorm. Serveer ze op kamertemperatuur (eventueel met ijs of overgiet de vijgen eens met wat au-bain-marie gesmolten chocolade).
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Fruit, Nagerechten, Snoep
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|