Recept Pannenkoekentaart


Ingrediėnten:

5 pannenkoeken

2 dikke uien

1 teentje knoflook

1 el boter of margarine

1 blik gepelde tomaten

1 blik ham

1 bosje peterselie

zout en peper

100 gr (belegen Goudse) kaas

 

 

 

/ Pannenkoekentaart recept - Eenpansrecepten en stamppotten

 

 

Voorbereiding:

Hak de uien grof en snipper het teentje knoflook.

Fruit deze in de hete boter of margarine.

Voeg de uitgelekte tomaten toe.

Snij de ham in blokjes van 1 cm en hak de peterselie grof.

Bereiding:

Voeg alles bij het ui/tomatenmengsel en maak het op smaak met zout en peper. Verdeel de vulling over 4 pannenkoeken, stapel ze op elkaar en leg de laatste pannenkoek er bovenop. Bestrooi met grof geraspte kaas en zet de pannenkoekentaart 15 ą 20 minuten in de oven op 200°C (hetelucht 180°C).