Recept Tostada/Crostini


IngrediŽnten:

1 stokbrood

olijfolie of zonnebloemolie

1 el water

2 el gedroogde peterselie

1 el knoflookkorrels

extra:

oven

/ Crostini Tostada toast - geroosterd stokbrood recept - recept zelf brood bakken, belegde broodjes

Bereiding:

Meng 1 dl olie met 1 el water, 2 el gedroogde peterselie, 1 el knoflookkorrels en ietsje zout. Een kwartiertje laten staan.

Snij een oud stokbrood in plakjes van 1-1,5 cm.

Leg de stokbroodplakjes naast elkaar en kwast ze royaal in met het oliemengsel recept recept voor Tostada†.

Laat het 5 minuten intrekken, draai de plakjes om en kwast ook de andere kant in (verdun het mengsel eventueel met nog iets olie).

Verwarm de oven op grilstand op 125įC.

Leg de plakjes op een bakplaat en schuif ze op 1 van de onderste roosters in de oven.

Draai de plakjes na 20-25 minuten om en bak ze daarna nog 15-20 minuten (ze moeten goudbruin aan beide zijden zijn en lekker krokant) recept recepten voor Tostadas†.

Je kunt tostada's ook gebruiken bij de recepten van bruchetta's.