Recept Tostada/Crostini


Ingrediënten:

1 stokbrood

olijfolie of zonnebloemolie

1 el water

2 el gedroogde peterselie

1 el knoflookkorrels

extra:

oven

 

 

 

/ Crostini Tostada toast - geroosterd stokbrood recept - recept zelf brood bakken, belegde broodjes

 

 

Bereiding:

Meng 1 dl olie met 1 el water, 2 el gedroogde peterselie, 1 el knoflookkorrels en ietsje zout. Een kwartiertje laten staan.

Snij een oud stokbrood in plakjes van 1-1,5 cm.

Leg de stokbroodplakjes naast elkaar en kwast ze royaal in met het oliemengsel recept recept voor Tostada .

Laat het 5 minuten intrekken, draai de plakjes om en kwast ook de andere kant in (verdun het mengsel eventueel met nog iets olie).

Verwarm de oven op grilstand op 125°C.

Leg de plakjes op een bakplaat en schuif ze op 1 van de onderste roosters in de oven.

Draai de plakjes na 20-25 minuten om en bak ze daarna nog 15-20 minuten (ze moeten goudbruin aan beide zijden zijn en lekker krokant) recept recepten voor Tostadas .

Je kunt tostada's ook gebruiken bij de recepten van bruchetta's.