|
||
|
||
Recept Tostada/CrostiniIngrediënten:1 stokbroodolijfolie of zonnebloemolie1 el water2 el gedroogde peterselie1 el knoflookkorrelsextra:oven
© Janneke's Receptenpagina / Crostini Tostada toast - geroosterd stokbrood recept - recept zelf brood bakken, belegde broodjes
Bereiding:Meng 1 dl olie met 1 el water, 2 el gedroogde peterselie, 1 el knoflookkorrels en ietsje zout. Een kwartiertje laten staan.Snij een oud stokbrood in plakjes van 1-1,5 cm.Leg de stokbroodplakjes naast elkaar en kwast ze royaal in met het oliemengsel .Laat het 5 minuten intrekken, draai de plakjes om en kwast ook de andere kant in (verdun het mengsel eventueel met nog iets olie).Verwarm de oven op grilstand op 125°C.Leg de plakjes op een bakplaat en schuif ze op 1 van de onderste roosters in de oven.Draai de plakjes na 20-25 minuten om en bak ze daarna nog 15-20 minuten (ze moeten goudbruin aan beide zijden zijn en lekker krokant) .Je kunt tostada's ook gebruiken bij de recepten van bruchetta's.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Brood, Italiaans
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|