|
||
|
||
Recept Bruschetta met champignonsIngrediënten:1 stokbroodolijfolie250 gr champignons1 el citroensap50 gr geitenkaas1 el peterseliepeper en zout
© Janneke's Receptenpagina / Bruschetta met champignons recept - recept zelf brood bakken, belegde broodjes
Bereiding:Snij het stokbrood in plakjes van 1 cm en besmeer ze met wat olijfolie. Rooster deze aan beide kanten goudbruin.Verhit een eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak hierin de in stukjes gesneden champignons zacht.Roer de in brokjes getrokken geitenkaas, de peterselie en de citroensap door de champignons en breng op smaak met peper en zout.Verdeel het mengsel over de toast.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Brood, Italiaans
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|