|
||
|
||
Recept Zoute stengels(± 16 stuks)Ingrediėnten:2 plakjes bladerdeeg1 el grof zeezoutlosgeklopt ei
© Janneke's Receptenpagina / Zoute stengels recept / 17-11-2003
Bereiding:Bestrijk de ontdooide plakjes bladerdeeg licht met losgeklopt ei en strooi er het zeezout over. Iets aandrukken.Snij het deeg in reepjes van 1,5 cm.Pak de beide uiteinden vast en draai ze twee keer in tegengestelde richting .Leg ze op een licht ingevette bakplaat.Bak de spiraaltjes in 10 minuten in de oven op 200°C (hetelucht 180°C) goudbruin .
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Bladerdeeg, Koude Hapjes
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|