|
||
|
||
Recept Zalm op bladerdeeg(36 stuks)Ingrediėnten:4 plakjes bladerdeeg100 gr gerookte zalm1 eisesam- of maanzaad250 gr roomkaas2 el bosuitjes1 tl dille
© Janneke's Receptenpagina / Gerookte zalm op bladerdeeg recept
Bereiding:Bestrijk de plakjes bladerdeeg licht met losgeklopt ei. Snij ze elk in negen vierkantjes en bestrooi ze met sesam- of maanzaad.Leg ze op een ingevette bakplaat en bak ze in een oven op 200°C (hetelucht 180°C) in ongeveer 8 minuten mooi bruin. Laat ze afkoelen en snij ze in twee laagjes.Roer de roomkaas zacht en meng er wat fijngehakte bosuitjes en dille door. Verdeel dit over de onderkant van de vierkantjes en leg hierop een stukje gerookte zalm.Leg hierop het bovenste gedeelte van het bladerdeeg.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Bladerdeeg, Koude Borrelhapjes, Vis
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|