Recept Varkenshaasrolletjes

(± 20 stuks)


Ingrediėnten:

50 gr varkenshaasrestjes

1 teentje knoflook

1 sjalotje

ietsje zout

1 el bieslook

2 plakjes bladerdeeg

extra:

oven

 

 

 

/ Varkenshaasrolletjes recept / 17-11-2003

 

 

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 200°C (hetelucht 180°C).

Bekleed een bakplaat met bakpapier.

Pureer de varkenshaas, knoflook en sjalotjes. Voeg naar smaak wat zout toe.

Leg de bladerdeegplakken op een snijplank en smeer er gelijkmatig het mengsel op. Laat aan 1 kant 2 cm vrij. Bestrooi het met wat bieslook.

Rol de plakken losjes op richting die vrije 2 cm recept recepten voor Varkenshaasrolletjes . Herhaal dit met de andere plak.

Snij het deeg in plakjes van 1 cm. Leg ze, iets uit elkaar en met snijrand naar boven, op een bakplaat en bak ze in 15-18 minuten goudbruin recept recept voor Varkenshaasrolletjes van bladerdeeg .