Recept Parmezaanse kaasstengels

(± 16 stuks)


Ingrediėnten:

2 plakjes bladerdeeg

1 dikke el Parmezaanse kaas (pakje)

paprikapoeder

losgeklopt ei

 

 

 

/ Parmezaanse kaasstengels recept / 17-11-2003

 

 

Bereiding:

Bestrijk de ontdooide plakjes bladerdeeg licht met losgeklopt ei en strooi er de Parmezaanse kaas over. Iets aandrukken en bestrooien met paprikapoeder.

Snij het deeg in reepjes van 1,5 cm. Pak de beide uiteinden vast en draai ze twee keer in tegengestelde richting. Leg ze op een licht ingevette bakplaat.

Bak de stengels in 10 minuten in de oven op 200°C (hetelucht 180°C) goudbruin.

(Je kunt de kaas ook verdelen over 1 plak, de andere er bovenop leggen en daarna beide plakken iets uitrollen met een deegroller en bestrijken met ei.)