|
||
|
||
Recept Maanzaad stengels(± 16 stuks)Ingrediėnten:2 plakjes bladerdeeg1 el maanzaadlosgeklopt ei
© Janneke's Receptenpagina / Maanzaad stengels recept / 17-11-2003
Bereiding:Bestrijk de ontdooide plakjes bladerdeeg licht met losgeklopt ei en strooi er het maanzaad over. Druk de zaadjes iets aan.Snij het deeg in reepjes van 1,5 cm.Pak de beide uiteinden vast en draai ze twee keer in tegengestelde richting.Leg ze op een licht ingevette bakplaat.Bak de spiraaltjes in 10 minuten in de oven op 210°C (hetelucht 190°C) goudbruin.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Bladerdeeg, Koude Hapjes
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|